Absec’s XDR: Sikkerhetsimperativet

Det er Tid for å Forlate Frakoblet Sikkerhet

Absec’s XDR: Sikkerhetsimperativet står i frontlinjen i det stadig eskalerende kappløpet mot cybertrusler. Ved å benytte XDR-teknologi (Utvidet Deteksjon og Respons), tilbyr det en enhetlig sikkerhetsløsning som er den mest robuste og omfattende metoden for å sikre virksomhetens trygghet.

Utfordringen med Cybertrusler

De siste årene har vi sett en eksplosiv økning i antallet nettverksmiljøer, brukere og enheter som bedrifter må administrere og beskytte. Hver av disse har et unikt sett med risikoer og sårbarheter som krever spesialiserte sikkerhetsløsninger.

Fragmentert Sikkerhet: Beskyttelse er Uoppnåelig

Dessverre, hvis du eller din MSP benytter en fragmentert samling av sikkerhetsprodukter fra flere leverandører, er det nesten umulig å oppnå den typen intelligente, integrerte og skalerbare beskyttelse som dagens trussellandskap krever.

Lappeteppe-Sikkerhet: Foreldet og Overgått

Denne lappeteppe-tilnærmingen til sikkerhet er ikke bare foreldet, men den er også overgått av den økende sofistikasjonen til moderne nettangrep og den samlede kompleksiteten til de mange IT-domenene og trusselvektorene som er i spill i dag.

Silosikkerhet: En Trussel mot Virksomheten

Silosikkerhet utgjør en risiko for virksomheten din. Det tvinger sikkerhetsløsninger til å fungere uavhengig av hverandre, noe som fører til sløsing med tid og ressurser, begrenser oversikten og svekker effektiviteten av trusseldeteksjon og respons. Heldigvis finnes det en bedre metode for å oppnå omfattende beskyttelse fra ende til ende.

Stig inn i XDR-Verdenen

XDR er løsningen du trenger. Den benytter og korrelerer data fra flere sikkerhetskomponenter for å gi et mer presist og handlingsrettet bilde av den totale sikkerhetssituasjonen.

Effektiviser Trusseloppdagelse og Respons med XDR

Med XDR kan du redusere utfordringene som oppstår på grunn av manglende synlighet, varslingstretthet og bemanningsproblemer. Samtidig kan du effektivisere tidslinjene for trusseloppdagelse og muliggjøre raske, automatiserte respons-handlinger på hendelser.

Bedrifter Går Over til XDR for å Håndtere Avanserte Cybertrusler

Det er ikke overraskende at så mange bedrifter forlater verdenen av frakoblet sikkerhet og går over til XDR-universet. Resultatet er en kraftig, omfattende løsning for cybersikkerhet som er i stand til å takle både dagens og morgendagens avanserte cybertrusler.

“Etter å ha vurdert konkurransen, valgte vi Absec. De tilbyr et omfattende utvalg av kostnadseffektive og intelligente XDR-cybersikkerhetsfunksjoner som er brukervennlige. De sikrer virksomheten mot alle typer trusler. Det føles som om vi har en sikkerhetsassistent som jobber 24/7 for å beskytte oss mot skadelig programvare og hackere.”

– Sveinung Hveding, CTO

Klar til å komme i gang?

Nyhedsbrev abonnement

Abonner og få det hele med!

Du er registreret!

Du vil nu modtage vores nyheder periodisk.