#1 leder av sikkerhetskopiering og gjenoppretting

Konkurransedyktige priser på Acronis Cloud Backup, samt at all data lagres og leveres fra Acronis Cloud Data Senter i Oslo.

Sikkerhetskopiering for M365-databeskyttelse

Hvorfor trenger du å sikkerhetskopiere Microsoft 365-data?

Microsoft tilbyr infrastrukturfleksibilitet, men databeskyttelse forblir ditt ansvar.

Er du bekymret for sikkerheten til forretningsdataene dine? Med Acronis, som tilbys av absec.no som en abonnementstjeneste, kan du beskytte dataene dine mot utilsiktede slettinger, interne og eksterne sikkerhetstrusler, hull i oppbevaringspolicyen og mer.

Vi gir deg rask tilgang til sikkerhetskopierte Microsoft 365-data med enkle søkefunksjoner. Dette hjelper deg å holde virksomheten din i samsvar med juridiske og forskriftsmessige mandater.

Ved å sikre forretningskontinuitet, kan vi hjelpe deg med å oppnå kortere gjenopprettingstid (RTO). Vi beskytter også e-post, SharePoint, OneDrive og Teams mot en rekke trusler.

Ikke la virksomheten din være sårbar. Velg Acronis for å sikre dataene dine og fortsett å vokse trygt.

Data Protection Solutions for Any Environment & Business Size (acronis.com)

Acronis M365 Backup

Ofte stilte spørsmål

Her finner du spørsmål og svar rundt Acronis cloud backup tjenesten.

Sikkerhet og samsvar

Høy datatilgjengelighet

Sikre at organisasjonens virksomhetskritiske data har et av de høyeste tilgjengelighetsnivåene, og utnytter datasentre som gir redundante HVAC-, nettverks- og UPS-systemer. Acronis følger tilnærmingen til Need plus Two (N + 2) for større redundans. Hvis det er en feil i en maskinvarelagskomponent, vil det ikke påvirke Acronis’ kritiske infrastruktur eller Acronis-kunder. Acronis lagrer kundedata ved hjelp av sin egen programvaredefinerte lagringsløsning, Acronis Cyber Infrastructure med Acronis CloudRAID-teknologi.

Sikkerhet og samsvar

Hvorfor må jeg sikkerhetskopiere Microsoft 365-data? Er det ikke sikkert i sky allerede?

Microsoft 365 replikerer bare data på tvers av datasentrene, som gir datatilgjengelighet, men begrenset beskyttelse mot tap av data. For eksempel hvis dine brukere ved et uhell sletter en postboks eller e-post, eller at nettkriminelle sletter bedriftens data på ondsinnet vis, så kan dere ha mistet data for godt. Når du sletter et element fra en postkasse, blir det værende i «slettede elementer»-mappen i bare en kort periode før de blir til helt fjernet. Når en melding, kontakt eller vedlegg er fjernet fra Microsoft 365, er den for alltid tapt med mindre det finnes en sikkerhetskopi på tidspunktet av disse dataene. Microsoft anbefaler også at hver av kundene sikkerhetskopierer dataene sine. Innenfor tjenesteavtalen heter det, “du forstår at data kan være utilsiktet tapt, ødelagt eller brutt, og godta at kundene er helt ansvarlig for sikkerhetskopiering av alle data, programvare, informasjon eller andre filer som er lagret på sine enheter, inkludert alle disker og stasjoner eller annet tilknyttede enheter…”

Sikkerhet og samsvar

Hvorfor trenger jeg automatisert administrasjon av  oppdateringer for Microsoft 365, når Microsoft har innebygde funksjoner for automatisk oppdatering?

Med innebygde Microsoft-funksjoner avhenger en oppdateringsplan av hvilken oppdateringskanal Microsoft 365 Apps er konfigurert til å bruke – noe som kan føre til at kritiske oppdateringer ikke tas i bruk. Acronis Cyber Protect Cloud kartlegger oppdateringer til sårbarheter, basert på deres kritikkverdighet, for å bestemme riktig tidsplan for å unngå å etterlate sikkerhetshull uadressert på tvers av en klients organisasjon. Videre, hvis du spesifiserer at alle Microsoft 365-applikasjoner skal oppdateres automatisk hver gang en oppdatering er tilgjengelig, kan dette resultere i høyt båndbreddeforbruk, problemer med trening eller nedetid på grunn av mislykkede oppdateringer. Acronis Cyber Protect Cloud lar deg installere bare oppdateringene som er kritiske og som utgjør en risiko for klientene dine, og gir deg mulighet til å raskt tilbakestille systemet til en fungerende tilstand i tilfelle feilslåtte oppdateringer.

Bevoktede fysiske steder

Datasentre er fysisk forsvart 24/7 av sikkerhetspersonell, høye gjerder og videoovervåking, mens inngang på stedet krever biometrisk og nøkkelkorttilgang. Strenge adgangskontrolltiltak sikrer at kun autorisert personell har tilgang til datasenteret.

Pålitelig facility management

Utstyrt med UPS og backup dieselgeneratorer, kan Acronis datasentre gi en kontinuerlig strømforsyning gjennom udefinerte strømbrudd på opptil 48 timer. HVAC, branndeteksjons- og undertrykkelsessystemer, alarmer og overvåking av overvåkingskameraer (CCTV) gjør det mulig for Acronis å tilby en pålitelig infrastruktur.

Sikkerhet og samsvar

Hvorfor må jeg aktivere flere avanserte pakker for Acronis Advanced og Advanced + for å beskytte Microsoft 365-miljøer? Øker ikke dette kostnadene mine?

Med avanserte pakker for Acronis , tilbyr Absec forskjellige tjenestenivåer. Dette øker dine valgmuligheter, hvor du kan begynne litt etter litt. Dette gir deg også mer treffsikkert settet med tjenester du trenger. Dette i turn gjør det mulig for våre kunder å sikre en mer håndgripelig kostnader i forhold tilderes budsjetter. De avanserte pakker har en svært konkurransedyktig, forbruksbaserte priser opp mot den totale eiekostnaden, TCO.

Sikkerhet og samsvar

Microsoft 365-postbokser har innebygde forsvar, så hvorfor må jeg aktivere Advanced Email Security?

Selv om Microsoft støtter noen grunnleggende e-postsikkerhet funksjonaliteter, klarer den ikke å beskytte mot mer komplekse trusler som avanserte vedvarende trusler, unnvikelsesteknikker og noen former for null dager, som Advanced Email Security enkelt forhindrer. I tillegg tar deteksjonshastigheten til Advanced Email Security bare opptil 30 sekunder, noe som muliggjør proaktiv beskyttelse som dekker 100 % av trafikken i sanntid, mens Microsoft 365 innbygde forsvar oppdager trusler i 5 til 20 minutter, noe som gjør løsningen ganske reaktiv samtidig som den ikke minimerer kundenes risiko i sanntid. SE Labs har evaluert Perception Points teknologi til å ha nesten 5 ganger bedre deteksjonsnøyaktighet enn Microsoft. Advanced Email Security har hendelsesresponstjenester inkludert uten kostnad.

Sikkerhet og samsvar

Hvilke Microsoft 365-applikasjoner kan sikkerhetskopieres med Acronis Cyber Protect?

Listen over Microsoft 365-tjenester som Acronis Cyber Protect kan beskytte avhenger av distribusjonsmodellen:

  • Acronis Cyber Protect i skyimplementering kan beskytte Microsoft 365-appen, inkludert Microsoft Exchange Online, Microsoft Teams, OneDrive for Business og SharePoint Online, og lagre data i den sikre Acronis Cloud Storage
  • Acronis Cyber Protect i lokal installasjon kan kun beskytte Exchange Online, men lar kunder bruke alle typer lagring, ikke bare Acronis Cloud.

En detaljert funksjons-sammenligning av Acronis Cyber Protect for Microsoft 365 i lokale og sky-implementeringsmodeller kan bli funnet i Acronis Knowledge Base.

Stedsvalg for dataene dine

Den globale naturen til datasenternettverket vårt betyr at dataene dine kan lagres hvor du vil, noe som sikrer at forskriftssamsvar og tilkoblingskrav oppfylles.

Acronis er avhengig av sikre og kompatible datasenterleverandører

SOC-1

SOC-2

Nivå III

ISO 9001

ISO 27001

ISO 50001

HIPAA

HDS

* Nøyaktig liste over sertifiseringer og standarder kan variere for spesifikke datasentre, vennligst be om ytterligere informasjon fra din kontoadministrator.

Forhindre nedetid for klienter og tap av data med viktig cyberbeskyttelse

Acronis Cyber Protect Cloud forener sikkerhetskopiering og neste generasjons, AI-basert anti-malware, antivirus og endepunktsbeskyttelsesadministrasjon i én løsning. Konkurransedyktige priser.

Har du fortsatt spørsmål?

Acronis er blant selskapene som ligger i forkant for integrert databeskyttelse og cyberbeskyttelse.

– Phil Goodwin

Klar til å komme i gang?

Nyhedsbrev abonnement

Abonner og få det hele med!

Du er registreret!

Du vil nu modtage vores nyheder periodisk.