Kontinuerlig sikkerhetstatus overvåking

Hos Absec forstår vi viktigheten av å beskytte organisasjonens IT-infrastruktur mot cybertrusler i stadig utvikling. Følgelig er vi stolte over å introdusere vår omfattende sikkerhetspakke – kontinuerlig sikkerhetsstatus.

Utfordringen med IT-sikkerhet

Borte er tiden da sikkerhetstiltak kunne implementeres én gang og glemt. I dagens landskap er det viktig å opprettholde konstant årvåkenhet med kontinuerlig sikkerhetstatus og en proaktiv tilnærming. Derfor tilbyr pakken vår tilbyr den perfekte balansen mellom banebrytende verktøy og avanserte teknikker for å hjelpe oss raskt å identifisere, oppdage og forsvare oss mot potensielle risikoer. Les mer Feilkonfigurasjoner av cybersikkerhet – 22. desember 2023 (absec.no)

Fragmentert IT-styring: En hindring for effektiv beskyttelse

En av nøkkelfunksjonene i tilbudet vårt er våre robuste produkter for gjenkjenning og respons for konfigurasjonsendringer. Dette er fordi vi erkjenner at endringer i IT-miljøet ditt kan skape sårbarheter og fungere som potensielle inngangspunkter for ondsinnede aktører. Som et resultat overvåker våre avanserte algoritmer kontinuerlig eventuelle endringer i infrastrukturen din, noe som sikrer at du alltid holder deg på toppen av cyberrisiko.

Proaktiv Sikkerhet: Spar Tid og Ressurser med kontinuerlig sikkerhetstatus overvåking

Ved å ta i bruk en kontinuerlig tilnærming til overvåking, gir vi deg tryggheten som kommer av å ha en proaktiv sikkerhetsstilling. I tillegg lar pakken vår lar deg raskt svare, gjenopprette og rette opp hendelser, noe som sparer verdifull tid og ressurser for organisasjonen din.

Optimal Beskyttelse: Tilpasset og Omfattende Sikkerhet med Liongard

Med vår administrasjon av kontinuerlig overvåking av sikkerhetstatus, får du tilgang til en omfattende pakke med verktøy, inkludert nettverksovervåking, trusselintelligens, sårbarhetsskanning og hendelsesrespons automasjon. Videre kan vår løsning kan tilpasses dine spesifikke behov, og sikrer at du får det optimale beskyttelsesnivået for ditt unike IT-miljø.

Sov Trygt med Liongard: Proaktiv Beskyttelse mot Nettrusler

Ikke la nettrusler holde deg våken om natten. I stedet velg administrasjon av kontinuerlig sikkerhetstatus overvåking og ta en proaktiv holdning mot potensielle risikoer. Drfor bør du kontakte oss i dag for å avtale en konsultasjon og lære mer om hvordan vi kan ivareta din organisasjons vitale eiendeler. Utmerkelser; Awards – Liongard

Oppdag Sikkerhet på Autopilot med kontinuerlig sikkerhetstatus

Administrasjon av kontinuerlig sikkerhetstatus overvåking tar hånd om IT-styringen for deg. Faktisk ved å kontinuerlig overvåke og dokumentere konfigurasjonsendringer, kan vi raskt oppdage og reagere på potensielle sikkerhetstrusler. Ved å automatisere disse prosessene, sparer vi deg for tid og krefter, samtidig som vi forbedrer effektiviteten og sikrer at IT-miljøet ditt alltid er beskyttet. Med Liongard og Absec kan du hvile trygt, vel vitende om at din IT-infrastruktur er under konstant overvåking og beskyttelse. Oppdag hvordan Liongard kan gi deg ro i sinnet. Kontakt oss i dag for å lære mer.

Hvordan beskytte deg mot cybertrusler forårsaket av feilkonfigurasjoner

Vi tilbyr deg en slik løsning: Administrasjon av kontinuerlig overvåking av sikkerhetstatus. Dette er et banebrytende verktøy som gir oss full oversikt over konfigurasjonsendringer i IT-miljøet ditt, enten de er gjort av tredjeparter, betrodde medarbeidere eller ondsinnede aktører. Med Liongard, kan vi overvåke og varsle deg om mistenkelig aktivitet, sikre at du overholder bransjeregler og standarder, og løse eventuelle problemer før de eskalerer til større kriser.

ebook liongard configutarion change detection and response

“Som leder for et voksende selskap, har jeg alltid vært på utkikk etter løsninger som kan styrke vår IT-sikkerhet. Da vi implementerte Liongard’s Configuration Change Detection and Response (CCDR) løsning levert av ABSEC, opplevde vi en umiddelbar forbedring. Den kontinuerlige overvåkingen og de detaljerte rapportene har gitt oss en uovertruffen innsikt i vårt IT-miljø. Vi kan nå raskt oppdage og håndtere potensielle sikkerhetstrusler, noe som har spart oss for verdifull tid og ressurser. Jeg er svært fornøyd med denne tjenesten levert av ABSEC og vil anbefale den til alle som ønsker å ta sin IT-sikkerhet til neste nivå.”

– CTO

Klar til å komme i gang?