AbSec MDR: Din Cyberforsikring mot Datainnbrudd

I en verden hvor cybertrusler stadig øker, er AbSec’s Managed Detection and Response (MDR) din digitale forsikring. 

Vi i AbSec, i samarbeid med Blackpoint Cyber, tilbyr en strømlinjeformet, effektiv og handlingssentrert MDR-plattform som fungerer 24/7. Vår plattform er designet med MDR-mål og arbeidsflyter i tankene, og vi har bygget et økosystem for å oppdage brudd raskere enn noen annen løsning på markedet. Ved å utnytte metadata rundt mistenkelige hendelser, hacker-håndverk og fjernprivilegert aktivitet, tar vi ut dine motstandere før de ser oss komme.

Ifølge IBM’s rapport om kostnadene ved datainnbrudd i 2023, var den globale gjennomsnittlige kostnaden for et datainnbrudd USD 4,45 millioner1, en økning på 15% over de siste 3 årene1. Verizon’s DBIR 2024 rapport viser at antallet brudd som involverte utnyttelse av sårbarheter som et første tilgangstrinn, nesten tredoblet seg fra forrige års rapport2.

Med AbSec’s MDR, kan du være trygg på at din organisasjon er beskyttet mot slike trusler. Vi er din sanne beskytter i cyberspace.

Avtal en Demo MDR Nå!

Rask Ombordstigning til Managed Detection Response

Beskytt din bedrift med vår raske ombordstigning. På bare noen minutter vil din organisasjon være sikret og beskyttet 24/7 Managed Detection Response av våre erfarne cybersikkerhets-eksperter.

TA GRATIS TEST SOC + MDR NÅ!

Utmerket produkt, imponerende støtte og kompetent team.

Jeg verdsetter deres engasjement og dedikasjon til hver kunde, samt deres innsats for å revurdere, undersøke og forbedre organisasjonens beskyttelse. Dette produktet og de tilknyttede tjenestene har blitt en uunnværlig del av vår sikkerhetsinfrastruktur.

Sveinung Hveding

IT Manager, Sea-Cargo

Din sikkerhetspartner

Managed Detection Response – Effektive, strømlinjeformede løsninger

Vårt hovedoppdrag er klart: å beskytte våre kunder mot trusler. Hos Absec har vi utviklet et solid økosystem for nettsikkerhet, med fokus på effektiv deteksjon av trusler og proaktiv respons. Dette økosystemet sikrer at alle aspekter av sikkerhet samarbeider for å støtte en helhetlig, strømlinjeformet cyberstrategi. Ved å integrere nettverksvisualisering, deteksjon av hackeraktiviteter og endepunktsikkerhet, oppdager og nøytraliserer vi cybertrusler i de tidligste stadiene. Dette gir et ekte forsvar, 24/7. Les fra Absec blogg Blackpoint Cyber Cloud Response – ABSEC – Sikkerhetsekspertene du kan stole på

24/7 SOC Økosystem

Et fullt administrert, integrert økosystem av tjenester, og i kjernen, med vår kraftige, nasjonalstatlige MDR-teknologi.

blackpoint cyber real mdr

Kjernen i av Administrert Deteksjon og Respons

Managed Detection Response

Sett hackerens planer ut av spill. Blackpoints unike Managed Detection Response teknologi kombinerer nettverksvisualisering, deteksjon og endepunktsikkerhet for å raskt oppdage og stoppe lateral bevegelse i de tidligste stadiene. Vi bruker metadata fra mistenkelige hendelser og hackeraktiviteter, samt ekstern privilegert aktivitet, for å stoppe avanserte angrep umiddelbart. Dette gjør oss raskere enn andre løsninger på markedet. Les mer om Solutions – Blackpoint Cyber

Hvorfor velge en 24/7 MDR løsning som i løpet av minutter stopper angrep mot, bedriften, spesielt utenfor arbeidstid.

Hold deg foran

“I løpet av det siste året, var det NULL varsler fra AV eller EDR for 86% av alle våre responser. 100% av vår kundebase bruker disse verktøyene, men de bidro bare til å stoppe den skadelige aktøren 14% av tiden!”

Tillit

Hvorfor velge oss?

Hos Absec kombinerer vi ekte sikkerhet med effektiv respons. Vår 24/7 administrerte deteksjons- og responsplattform gir et strømlinjeformet økosystem der alle sikkerhetselementer samarbeider for å støtte en helhetlig cyberstrategi.

I partnerskap med vår samarbeidspartner, tilbyr vi et førsteklasses Security Operations Center, som gir deg 24/7 beskyttelse mot alle trusler. Les mer fra Absec Blogg Kontekstualisering av identitetsbaserte angrep for en sikrere sky – ABSEC – Sikkerhetsekspertene du kan stole på

Med MDR-mål og arbeidsflyter i fokus, har vi utviklet Absec-økosystemet for å oppdage brudd raskere enn noen annen løsning på markedet. Ved å utnytte metadata fra mistenkelige hendelser, hackeraktiviteter og ekstern privilegert aktivitet, nøytraliserer vi dine motstandere før de selv vet at vi er på sporet.

Lederskap innen cybersikkerhet

Trusselekspertise fra den virkelige verden

24/7 MDR-beskyttelse.

Forpliktelse til våre kunder.

Rask deteksjon og respons

Sann, handlingsfokusert tilnærming.

Vi introduserer Managed Defender for Endpoint

Effektiv administrert endepunktsikkerhet.

Absec tilbyr nå en fullstendig administrert versjon av Microsoft Defender for Endpoint. Gjennom vår portal kan Absec enkelt styre retningslinjer og anvende dem på våre kunder. Innstillinger basert på våre anbefalte beste praksiser er også tilgjengelige for rask konfigurering. Managed Defender for Endpoint, som er designet for å skape effektive og komplementære løsninger, bringer fordelene med antivirus, Endepunkt Deteksjon og Respons, samt Avansert Trusselbeskyttelse til Absec-økosystemet. Les mer fra Absec Blogg Hva er et zero day angrep, og hvorfor er det så vanskelig å stoppe? – ABSEC – Sikkerhetsekspertene du kan stole på

Hvorfor kunder skal velge Absec’s partner Blackpoint Cyber’s MDR økosystem for 24/7 SOC drevet MDR:

Ledende i MDR-sektoren: Blackpoint Cyber har oppnådd en ekstraordinær milepæl i G2 Winter 2024 rapportene, og markert et betydelig sprang i sin bransjestatus. Selskapet, som er kjent for sitt avanserte cybersikkerhetsøkosystem og engasjement for å beskytte MSP-er og deres sluttbrukere, har blitt omtalt i 36 rapporter og tjent hele 14 merker. Disse prestasjonene langt overgår sin tidligere rekord på 16 rapporter og fem merker.

Utvidet til CDR-kategorien: Dette kvartalet markerer Blackpoint’s første inntreden i Cloud Detection and Response (CDR) kategorien. Denne strategiske utvidelsen kompletterer selskapets Cloud Response evner, som nå beskytter både Microsoft 365 og Google Workspace miljøer. I tillegg har Blackpoint styrket sitt skytilbud med Single Sign-On (SSO) beskyttelse gjennom sin komplementære funksjon, Identity Response for Azure AD.

Høy vekst og innflytelse: Blackpoint Cyber klincherte førsteplassen i Momentum Grid Report for MDR, et vitnesbyrd om sin dynamiske vekst og økende markedsinnflytelse. Denne prestasjonen er komplementert av en andreplass rangering i flere kritiske rapporter, inkludert:

  • Beste forhold mellom pris og ytelse for små bedrifter i MDR-kategorien
  • Beste forhold mellom pris og ytelse for mellomstore bedrifter i MDR-kategorien
  • Beste forhold mellom pris og ytelse for små bedrifter i CDR-kategorien

Blackpoint’s tredjeplass posisjon i Momentum Grid for CDR og Implementation Index for CDR ytterligere sementerer sin status som en stor aktør i sky-sikkerhetsfeltet.

Utmerket tilbakemelding fra brukerne: Blackpoint Cyber’s suksesshistorie i G2’s Winter 2024 rapporter er ytterligere fremhevet av rekken av merker den har samlet. Blackpoint Cyber har blitt anerkjent som en MDR-leder generelt, så vel som for små bedrifter. Det har også fått utmerkelser som en høy-yter i følgende kategorier:

  • Mellomstore bedrifter
  • Sky-sikkerhet
  • CDR

 

Til slutt tjente Blackpoint “Best Estimated ROI for Mid-Market” i MDR-kategorien, samt “Users Love Us” merket.

Blackpoint Cyber’s enestående suksess i G2 Winter 2024 rapportene er ikke bare en refleksjon av sin dedikasjon til å tilby topp-tier cybersikkerhetsløsninger, men også en klar indikasjon på sin voksende innflytelse og anerkjennelse i bransjen. Ved å kontinuerlig utvikle og utvide sine tjenester for å møte de stadig skiftende behovene i cybersikkerhetslandskapet, samtidig som man sikrer strømlinjeformede partneropplevelser, bekrefter Blackpoint sitt engasjement for å være i forkant av cyberforsvaret. Med Blackpoint kan MSP-er og deres sluttbrukere utnytte robust og omfattende beskyttelse.

Blackpoint cyber dominerer MDR markedet
Blackpoint cyber ledende i ytelse SOC drevet MDR