Hvor raskt kan hackere bryte seg inn i din virksomhet?

Cyberkriminelle utnytter ofte ansatte som svake punkter for å bryte seg inn i bedrifters systemer. Kan dette skje med din virksomhet? Få svar med vår gratis Menneskelig Risiko Rapport.

Bilde av en mac skjerm som viser resultat av en menneskelig risiko rapport

Hvordan Fungerer Menneskelig Risiko Rapport?

Utforsking av Menneskelig Risiko

Vi utfører en omfattende undersøkelse av dine domener for å oppdage potensielle trusler. Dette inkluderer en grundig analyse av sikkerhetslandskapet og identifisering av svake punkter som kan utnyttes av ondsinnede aktører. I tillegg til dette, patruljerer vi det mørke nettet, en kjent plass for ulovlig aktivitet, for å finne eventuelle stjålne legitimasjoner som kan brukes mot din organisasjon. Som en del av vår omfattende tjeneste, gjennomfører vi også simulerte phishing-angrep rettet mot dine ansatte. Disse simuleringene er designet for å etterligne virkelige angrep, noe som gir dine ansatte verdifull erfaring i å gjenkjenne og håndtere slike trusler. Vårt mål er å gi deg de verktøyene og kunnskapen du trenger for å beskytte din organisasjon mot menneskelig risiko.

Konsolidert Risikooppsummering

Vi presenterer en detaljert rapport som gir en omfattende forståelse av menneskelig risiko i din organisasjon. Denne rapporten illustrerer ikke bare hvor raskt sikkerheten din kan bli kompromittert, men også de ulike måtene dette kan skje på. Den gir deg et klart og detaljert bilde av trussellandskapet, inkludert potensielle svakheter og områder av bekymring. Med denne innsikten kan du ta informerte beslutninger for å styrke sikkerheten og beskytte din organisasjon mot potensielle trusler. Rapporten gir også anbefalinger for tiltak du kan ta for å redusere risikoen, basert på beste praksis innen bransjen. Ved å bruke denne rapporten, kan du være proaktiv i din tilnærming til sikkerhet, og sikre at din organisasjon er best mulig rustet til å håndtere eventuelle trusler.

Detaljerte Råd for Risikominimering

Å være klar over risikoen er bare det første skrittet på reisen mot en sikrere organisasjon. Vi går et skritt videre ved å tilby deg en rekke spesifikke tiltak skreddersydd for å håndtere de unike menneskelige risikofaktorene som er til stede i din virksomhet. Disse tiltakene er basert på vår omfattende erfaring og kunnskap om sikkerhetslandskapet, og er designet for å gi deg de verktøyene du trenger for å styrke din organisasjons forsvar mot potensielle trusler. Ved å følge disse rådene, kan du ta proaktive skritt for å redusere risikoen og skape en sikrere arbeidsplass for alle dine ansatte. I tillegg til dette, vil vi også gi deg innsikt i hvordan du kan implementere disse tiltakene på en effektiv måte, og hvordan du kan overvåke fremdriften over tid for å sikre at du oppnår de ønskede resultatene. Vårt mål er å gi deg en omfattende forståelse av risikoen, samt de nødvendige verktøyene for å minimere den.

Få Din Gratis Menneskelig Risiko Rapport

  1. Fyll ut skjemaet for å be om din gratis rapport.
  2. Vi kontakter deg for å få nødvendige detaljer.
  3. Du mottar hele risikorapporten via e-post.

Produktblad for Menneskelig Risiko Rapport

Hent denne en-siders risikoinformasjonen og et utvalg av en risikorapport – Hvor mye tid vil en inntrenger trenge for å kompromittere din bedrift?

Eksempel for Menneskelig Risiko Rapport

Ønsker du å se hvordan ABSEC analyserer menneskelig risiko? Følg disse trinnene:

  1. Registrer deg: Ved siden av denne oppfordringen finner du et registreringsskjema. Fyll ut nødvendig informasjon for å bli en del av ABSEC-fellesskapet og motta viktige ressurser.
  2. Last ned eksempelrapporten: Etter registreringen sender vi deg en e-post med en lenke til eksempelrapporten. Denne rapporten gir deg innsikt i hvordan vi bruker virkelige phishing-teknikker for å analysere menneskelig risiko.

Husk at dette eksempelet er fiktivt, men vi tar den virkelige risikoen på alvor!

Absec AS copyright 2022