Den kritiske faktoren for å bekjempe cybertrusler

Hold deg i forkant av cybermotstanderne. Ved å bruke MDR-teknologi i nasjonalstatsklasse, oppdager Absecs erfarne analytikere hva andre går glipp av og iverksetter umiddelbare tiltak for å sikre miljøet ditt.

Rask Ombordstigning

Sikre din bedrift med vår hurtige ombordtigning som i løpet av minutter vil sikre din organisasjon og være beskyttet 24/7 av våre erfarne hacker-eksperter.

Test GRATIS NÅ!

“Flott produkt, fantastisk støtte og kunnskapsrikt personale.”

Jeg setter pris på omsorgen og fokuset de har for hver klient, samt deres vilje til å gjennomgå, undersøke og bedre beskytte organisasjonen. Dette produktet og tilhørende tjenester har blitt en integrert del av vår sikkerhetsstabel.

Sveinung Hveding

IT Manager, Sea-Cargo

Din sikkerhetspartner

Pragmatiske, strømlinjeformede løsninger drevet av MDR

Vi har et kritisk oppdrag: å holde våre kunder sikre mot trusler. Hos Absec bygde vi et robust økosystem for nettsikkerhet fokusert på effektiv trusseldeteksjon og aktiv respons. Økosystemet vårt sikrer at alle fasetter av sikkerhet jobber sammen for å støtte en integrert, strømlinjeformet cyberstrategi. Ved å kombinere nettverksvisualisering, hacker-håndverk-deteksjon og endepunktsikkerhet, så oppdager og nøytraliserer vi cybertrusler i de innledende stadiene for å gi ekte forsvar, 24/7.

Hvorfor velge en 24/7 MDR løsning som i løpet av minutter stopper angrep mot, bedriften, spesielt utenfor arbeidstid.

Tillit

Hvorfor velge oss?

Hos Absec smelter vi sammen ekte sikkerhet med reell respons. Gjennom vår 24/7 administrerte deteksjons- og responsplattform får du et strømlinjeformet økosystem der alle fasetter av sikkerhet fungerer sammen for å støtte en integrert cyberstrategi.

I samarbeid med vår partner, tilbyr vi Security Operations Center i verdensklasse, som dekker ryggen din, 24/7, mot enhver trussel i landskapet.

Designet med MDR-mål og arbeidsflyter i tankene, bygde vi Absec-økosystemet for å oppdage brudd raskere enn noen annen løsning på markedet. Ved å utnytte metadata rundt mistenkelige hendelser, hackerhandel og ekstern privilegert aktivitet, tar vi ut dine  motstander før de kan se oss komme.

 

Lederskap innen cybersikkerhet

Trusselekspertise fra den virkelige verden

24/7 MDR-beskyttelse.

Forpliktelse til våre kunder.

Rask deteksjon og respons

Sann, handlingsfokusert tilnærming.

Vi presenterer Managed Defender for Endpoint

Strømlinjeformet administrert endepunktsikkerhet

En fullstendig administrert versjon av Microsoft Defender for Endpoint er nå tilgjengelig via Absec. Direkte i vår portal kan Absec enkelt kontrollere retningslinjer og bruke dem på kunder. Innstillinger basert på våre anbefalte fremgangsmåter er også tilgjengelige for rask konfigurering. Med mål om å skape effektive og komplementære løsninger, bringer Managed Defender for Endpoint fordelene med antivirus, Endepunkt Deteksjon og Respons, samt Avansert Trussel-beskyttelse til Absec-økosystemet.