Blackpoint Cyber Cloud Response

Absec Blackpoint Cloud Response for M365 and Google Workspace

Hvordan beskytte din virksomhet i skyen med Blackpoint Cyber Cloud Response?

Blackpoint Cyber Cloud Response: Beskytt din virksomhet i skyen

Skyen er et fantastisk verktøy for å øke produktiviteten, samarbeidet og fleksibiliteten i din virksomhet. Men det er også et attraktivt mål for cyberkriminelle som vil utnytte dine data, identiteter og ressurser. Derfor trenger du en robust og pålitelig løsning for å sikre din skybaserte infrastruktur. I dette blogginnlegget skal jeg fortelle deg om Blackpoint Cyber Cloud Response, en banebrytende løsning for skybasert cybersikkerhet som vi i Absec er stolte av å tilby i samarbeid med Blackpoint Cyber.

Blackpoint Cyber Cloud Response: Beskyttelse for Microsoft 365 og Google Workspace

Nå tar vi et stort skritt videre ved å inkludere Google Workspace i vårt beskyttelsestilbud. Dette betyr at vi nå kan tilby markedets mest omfattende beskyttelse i skyen, både for Microsoft 365 og Google Workspace, gjennom Blackpoint Cyber Cloud Response.

Målet med Blackpoint Cyber Cloud Response

Vi er begeistret for denne utvidelsen, da det gir oss muligheten til å beskytte enda flere bedrifter mot de stadig mer sofistikerte cybertruslene vi ser i dag. Vårt mål er å gi bedriftene trygghet, slik at de kan fokusere på det de gjør best, nemlig å drive virksomheten sin.Vi er begeistret for denne utvidelsen, da det gir oss muligheten til å beskytte enda flere bedrifter mot de stadig mer sofistikerte cybertruslene vi ser i dag. Vårt mål er å gi bedriftene trygghet, slik at de kan fokusere på det de gjør best, nemlig å drive virksomheten sin.

Blackpoint Cyber Cloud Response: Forpliktelse til Cybersikkerhet

Ved å utvide vårt tilbud til å inkludere Google Workspace, viser vi vår forpliktelse til å være i forkant av cybersikkerhet. Vi er dedikert til å tilby de beste løsningene for våre kunder, og vi ser frem til å fortsette å utvikle og forbedre våre tjenester i takt med den teknologiske utviklingen.

Takk fra Absec: Din partner i Blackpoint Cyber Cloud Response

Takk for at du velger Absec som din partner i cybersikkerhet. Vi ser frem til å fortsette å beskytte din virksomhet i skyen med Blackpoint Cyber Cloud Response.

Blackpoint lanserer Cloud Response for Google Workspace – en MDR-tjeneste i skyen

Hva er Cloud Response for Google Workspace?

Blackpoint introduserte først Cloud Response for Microsoft 365, den første ekte MDR-tjenesten (Managed Detection and Response) i skyen, til partnere i juni 2022. Fra begynnelsen av oktober 2023 vil Cloud Response beskytte både Microsoft 365- og Google Workspace-miljøer.

Hvorfor trenger du Cloud Response for Google Workspace?

Denne utvidelsen forbedrer sikkerheten til Google Workspace og beskytter brukere gjennom 24/7 deteksjon og forebygging av uautorisert Google-kontotilgang og ondsinnet Gmail-aktivitet. Cloud Response for Google Workspace blir tilgjengelig via Blackpoint Response, en kostnadseffektiv pakke med integrerte nettsikkerhetsløsninger. Med en strømlinjeformet innføringsprosess eliminerer Cloud Response for Google Workspace inntaksgebyrer og lokal konfigurering.

Dette tilbudet fortsetter utvidelsen av Blackpoint Response, en pakke med sikkerhetsprodukter tilpasset velprøvde sikkerhetsrammeverk som NIST. Med denne produktpakken kan bedrifter bruke en enhetlig forsvarsstrategi mot mylderet av cybertrusler på tvers av angrepsflater.

Xavier Salinas om Behovet for Administrert Sikkerhet

«Etter hvert som bedrifter, sykehus, akademia og enkeltpersoner fortsetter å stole sterkt på skyplattformer som Microsoft 365 og Google Workspace, innså vi det presserende behovet for et lag med administrert sikkerhet som oppdager og motvirker nettrusler i disse innstillingene», sier Xavier Salinas, teknologisjef i Blackpoint. «Cloud Response for Google Workspace integreres problemfritt med økosystemet vårt og gir optimal beskyttelse for både partnerne våre og kundene deres på deres viktigste skyangrepsoverflate.

Denne sikkerheten er avgjørende for bedriftens levetid. Vi har observert at skytrusler forekommer nesten dobbelt så ofte som lokale trusler. I tillegg beriker Cloud Response for Google Workspace datautvalget for SOC-teamet vårt og går utover innebygde sikkerhetstiltak og muliggjør mer informerte og kontekstuelle svar.»

Blackpoint utnyttet ekspertisen deres innen skysikkerhet, spesielt de viktigste varslene som Security Operations Center (SOC) brukte for å gi Google Workspace-brukere økt kontekst rundt påloggingsanalyse, i tillegg til konstante oppdateringer basert på SOC-innsikten. Med støtte fra det interne teamet for trusseletterretning, Adversary Pursuit Group (APG), vil Cloud Response for Google Workspace kontinuerlig forbedres for å beskytte mot moderne, avanserte trusler.

Hvordan fungerer Cloud Response for Google Workspace?

Funksjonene for registrering av Cloud Response for Google Workspace omfatter følgende:

  • Innloggingsanalyse for skadelige Google-kontoer, for eksempel pålogging fra land som ikke er godkjent, og mistenkelig pålogging
  • Skadelige Gmail-oppdagelser, for eksempel oppretting av mistenkelige regler for e-postfilter og regel for videresending av ekstern e-post opprettet
  • Muligheten til å svare på og deaktivere en Google-konto

Hvordan kan du få tilgang til Cloud Response for Google Workspace?

Ved oppdagelse av disse ondsinnede aktivitetene, tar Blackpoints 24/7 SOC rask handling. “Vi deaktiverer kontoer når ondsinnet aktivitet oppdages på vegne av partneren for å holde informasjonen og dataene deres sikre mot utviklende trusler. MSP-er kan være trygge på at de er beskyttet mot selv de mest sofistikerte cybertruslene, slik at de kan fokusere på kjernevirksomheten og betjene virksomhetene de fører tilsyn med», sier Wilfredo Santiago, SVP, response operations center, hos Blackpoint.

Om Blackpoint Cyber

Blackpoint Cyber er drevet av ideen om at alle organisasjoner skal ha tilgang til cybersikkerhetsfunksjoner på nasjonalstatnivå. Gjennom sitt nettverk av partnere bringer selskapet en strømlinjeformet sikkerhetsstabel, proprietær MDR-teknologi og ekspertisen til analytikere i verdensklasse til bedrifter over hele verden. Blackpoint ble grunnlagt i 2014 av tidligere sikkerhets- og etterretningseksperter fra forsvarsdepartementet, og bruker hardt kjempet kunnskap om angriperhåndverk for å tilby en SOC-as-a-Service-plattform som er uten sidestykke. Blackpoint er forpliktet til å styrke MSP-er og gjør det mulig for partnerne å skalere og vokse gjennom sterk sikkerhet som vinner den urettferdige kampen mot nettrusler.

Om Absec

Bli med nå!

Nyhedsbrev abonnement

Abonner og få det hele med!

Du er registreret!

Du vil nu modtage vores nyheder periodisk.