Microsoft’s 365 service including Azure Active Directory (AD), Exchange, and SharePoint big

Microsoft’s 365 service including Azure Active Directory (AD), Exchange, and SharePoint

Revolutionerende Skybeskyttelse: Introduksjon av Identity Response for Azure AD

Absec tilbyr nå kontekstualisering av identitetsbaserte angrep for en sikrere sky. Siden vi lanserte Cloud Response i fjor, har vårt Security Operations Center (SOC) observert en stadig økning i skyangrep. Denne våren har angrepstakten akselerert ytterligere. Faktisk opplever vårt SOC nå ni skyangrep for hvert angrep på endepunktnivå.

Årsaken er enkel: Skyen gir en bredere og enklere angrepsflate enn tradisjonell lokal hacking. Trusselaktører trenger bare å logge inn på samme måte som en vanlig bruker ville gjort. Disse identitetsbaserte angrepene er enkle og relativt lavteknologiske. Angripere kan høste legitimasjon fra kompromitterte tjenester eller sende phishing-e-poster for å lure brukere til å gi fra seg legitimasjon.

I tillegg, selv om Single Sign-On (SSO) eksisterer for å redusere friksjon for brukere, gjør det også en angripers jobb enklere. Med SSO trenger en angriper bare å kompromittere ett sett med legitimasjon for å få tilgang til et helt sett med tjenester. Økningen i identitetsbaserte angrep har ført til at vi har søkt etter bedre måter å oppdage dem, stoppe dem og rydde opp etter dem.

Det er derfor vi i dag kunngjør en banebrytende ny funksjon i Cloud Response for Microsoft 365 som muliggjør alt det ovennevnte: Identity Response for Azure AD. Denne nye funksjonen forbedrer sikkerheten til Microsoft-miljøet og eventuelle tredjepartsprogrammer som er koblet til via Azure SSO-godkjenning. Bedre kontekst, bedre beskyttelse…

Banebrytende identitetsrespons

Da vi lanserte Cloud Response i fjor, var vi de første til å overvåke Microsoft 365-miljøer og iverksette tiltak på varsler. Med Identity Response for Azure AD viser vi enda et spor, som det eneste selskapet som beriker e-posthendelsene dine i Microsoft 365 med identitetsinformasjon – helt ned til navnet på appen som ble brukt – og plasserer dem foran SOC-en for svar.
Det er ingen vei tilbake fra skyen – ja, det øker angrepsoverflaten, men det forvandler også driften og skalerer virksomheten. Veien fremover er å fortsette den banebrytende utviklingen av beskyttelse, deteksjon og respons på trusler som utnytter denne nye grensen. Bestill en demo for å se hvordan Blackpoint Cloud Response, nå med Identity Response for Azure AD, kan beskytte deg.