IDC kaller Acronis for en leader

Fra Backup og Gjenoppretting til Cybermotstandskraft: En Ny Æra for Cybersikkerhet

Cyberangrep truer alle bedrifter, noe som øker behovet for sterke cybersikkerhetstiltak og effektive gjenopprettingsløsninger. Ifølge IDC, er backup og gjenoppretting ikke nok. For å oppnå ekte cybermotstandskraft, må bedrifter tenke utover katastrofegjenoppretting og gå over til cybergjenoppretting.

I IDC MarketScape Worldwide Cyber-Recovery 2023-leverandøren vurdering, utforsker IDC cyber-recovery. Dette er en kombinasjon av evner som starter med databeskyttelse og bygger på katastrofegjenoppretting. For å bli vurdert for inkludering i IDC MarketScape, må leverandører av cybergjenoppretting oppfylle en rekke kriterier. Disse inkluderer sikring av dataoverlevelse, dataintegritet og rask gjenoppretting – nøkkelprinsippene for cybermotstandskraft.

Acronis leder markedet for cybergjenoppretting

Acronis, anerkjent som leder i IDC MarketScape 2023 for cyber-gjenoppretting, understreker viktigheten av proaktivt forsvar og reaktiv gjenoppretting mot cyberangrep. Som en pioner innen databeskyttelse, har Acronis identifisert behovet for cyber-recovery løsninger.

En nøkkelfunksjon hos Acronis er skybasert distribusjon, som fjerner behovet for en lokal administrasjonsserver. Dette effektiviserer driften og sikrer oppdatert sikkerhet.

IDC-rapporten fremhever betydningen av cybergjenoppretting for å håndtere cyberangrep effektivt. Det legges vekt på robuste løsninger som raskt kan gjenopprette systemer og data ved brudd eller tap.

Acronis skiller seg ut med sine integrasjonsfunksjoner, som lar organisasjoner utnytte eksisterende IT-infrastruktur. Dette demonstrerer Acronis’ forpliktelse til å tilby robuste løsninger for cybergjenoppretting i møte med stadig mer sofistikerte cybertrusler.

Nøkkeltilbud og styrker til Acronis i cyber-recovery marked

Acronis, en leder i cyber-recovery markedet, tilbyr unike løsninger og styrker. Deres løsningsarkitektur er spesielt utviklet for cybergjenoppretting.

Med betydelig finansiering og investeringer i forskning og utvikling, har Acronis klart å skille seg ut blant cybergjenoppretting leverandører.

IDC-rapporten fremhever Acronis’ enkle implementering, unike teknologitilbud for dataoverlevelse og trusseldeteksjon. De har også et bredt nettverk av over 50 selskapseide skydatasentre, som gir pålitelige og sikre lagringsalternativer for bedrifters cyber-utvinning behov.

Acronis er den ideelle løsningen for små og mellomstore bedrifter

Acronis er en ideell løsning for små og mellomstore bedrifter, med et stort partnermiljø og en omfattende produktportefølje. De tilbyr databeskyttelse, cybersikkerhet, og administrasjonsløsninger.

De er dedikert til å støtte sine partnere og hjelpe dem med å vokse. Acronis prioriterer prosjekter i samsvar med personvernregelverk som GDPR og HIPAA, og sikrer høyeste standard for sikkerhet og samsvar.

Acronis fordeler

Ved å velge Acronis kan bedrifter forbedre databeskyttelsen betydelig. Med skreddersydd arkitektur og avanserte tilbud, møter Acronis bedrifters voksende behov for cybergjenoppretting.

Med over 20 års innovasjon er Acronis en markedsleder. De var blant de første til å gå fra katastrofegjenoppretting til cyber-gjenoppretting. Opplev selv Acronis Cyber Protect, start din gratis prøveperiode.

Last ned IDC MarketScape-rapporten for 2023 for å lære hvordan du Forbedre cybersikkerheten din med cybergjenoppretting fra Acronis.

Se Tilbud