Blackpoint Cyber Cloud Response

Blackpoint Cyber Cloud Response for M365 and Google Workspace

Beskytt din virksomhet i skyen med Blackpoint Cyber Cloud Response

Skyen er et fantastisk verktøy for å øke produktiviteten, samarbeidet og fleksibiliteten i din virksomhet. Men det er også et attraktivt mål for cyberkriminelle som vil utnytte dine data, identiteter og ressurser. Derfor trenger du en robust og pålitelig løsning for å sikre din skybaserte infrastruktur. I dette blogginnlegget skal jeg fortelle deg om Blackpoint Cyber Cloud Response, en banebrytende løsning for skybasert cybersikkerhet som vi i Absec er stolte av å tilby i samarbeid med Blackpoint Cyber.

Blackpoint Cyber Cloud Response: Beskyttelse for Microsoft 365 og Google Workspace.

Nå tar vi et stort skritt videre ved å inkludere Google Workspace i vårt beskyttelsestilbud. Dette betyr at vi nå kan tilby markedets mest omfattende beskyttelse i skyen, både for Microsoft 365 og Google Workspace, gjennom Blackpoint Cyber Cloud Response. Les mer her

Målet med Blackpoint Cyber Cloud Response

Vi er begeistret for denne utvidelsen! Den gir oss muligheten til å beskytte enda flere bedrifter mot de stadig mer sofistikerte cybertruslene vi ser i dag. Vårt mål er å gi bedriftene trygghet, slik at de kan fokusere på det de gjør best – nemlig å drive virksomheten sin.

Blackpoint Cyber Cloud Response: Forpliktelse til Cybersikkerhet

Ved å inkludere Google Workspace i vårt tilbud viser vi vår sterke forpliktelse til å være i forkant av cybersikkerhet. Vi er dedikerte til å levere de beste løsningene til våre kunder, og vi ser frem til å fortsette å utvikle og forbedre våre tjenester i takt med den raske teknologiske utviklingen. Les mer her

Takk fra Absec: Din partner i Blackpoint Cyber Cloud Response

Vi setter pris på at du har valgt Absec som din partner innen cybersikkerhet. Vår forpliktelse er å beskytte din virksomhet i skyen ved hjelp av Blackpoint Cyber Cloud Response. Vi ser frem til å fortsette å levere førsteklasses sikkerhetsløsninger og støtte deg i den stadig skiftende teknologiske verdenen.

Blackpoint lanserer Cloud Response for Google Workspace – en MDR-tjeneste i skyen

Hva er Cloud Response for Google Workspace?

Blackpoint introduserte først Cloud Response for Microsoft 365, den første ekte MDR-tjenesten (Managed Detection and Response) i skyen, til partnere i juni 2022. Fra begynnelsen av oktober 2023 vil Cloud Response beskytte både Microsoft 365- og Google Workspace-miljøer. Les mer her 

Hvorfor trenger du Cloud Response for Google Workspace?

Denne utvidelsen styrker sikkerheten for Google Workspace og beskytter brukere gjennom kontinuerlig deteksjon og forebygging av uautorisert Google-kontotilgang og ondsinnet Gmail-aktivitet. Cloud Response for Google Workspace er nå tilgjengelig via Blackpoint Response, en kostnadseffektiv pakke med integrerte nettsikkerhetsløsninger. Med en strømlinjeformet innføringsprosess eliminerer Cloud Response for Google Workspace inntaksgebyrer og lokal konfigurering.

Dette tilbudet bygger videre på Blackpoint Response, en produktpakke som er tilpasset velprøvde sikkerhetsrammeverk som NIST. Bedrifter kan nå implementere en enhetlig forsvarsstrategi mot den stadig økende mengden av cybertrusler på tvers av ulike angrepsflater.

Xavier Salinas om Behovet for Administrert Sikkerhet

Blackpoint Cyber Cloud Response for Google Workspace gir økt sikkerhet og beskyttelse. Vi innså det presserende behovet for administrert sikkerhet som oppdager og motvirker nettrusler i skyinnstillinger. Denne løsningen integreres problemfritt og gir optimal beskyttelse for både våre partnere og deres kunder på deres viktigste skyangrepsflater.

Skytrusler forekommer nesten dobbelt så ofte som lokale trusler, og derfor er denne sikkerheten avgjørende for bedriftens levetid. Cloud Response for Google Workspace beriker datautvalget for vårt Security Operations Center (SOC)-team og går utover innebygde sikkerhetstiltak.

Dette gir mer informerte og kontekstuelle svar. Med støtte fra vårt interne team for trusseletterretning, Adversary Pursuit Group (APG), vil Cloud Response for Google Workspace kontinuerlig forbedres for å beskytte mot moderne, avanserte trusler.

Hvordan fungerer Cloud Response for Google Workspace?

Funksjonene for registrering av Cloud Response for Google Workspace omfatter følgende:

  • Innloggingsanalyse for skadelige Google-kontoer, for eksempel pålogging fra land som ikke er godkjent, og mistenkelig pålogging
  • Skadelige Gmail-oppdagelser, for eksempel oppretting av mistenkelige regler for e-postfilter og regel for videresending av ekstern e-post opprettet
  • Muligheten til å svare på og deaktivere en Google-konto

Hvordan kan du få tilgang til Cloud Response for Google Workspace?

Ved oppdagelse av disse ondsinnede aktivitetene, tar Blackpoints 24/7 SOC rask handling. “Vi deaktiverer kontoer når ondsinnet aktivitet oppdages på vegne av partneren for å holde informasjonen og dataene deres sikre mot utviklende trusler. MSP-er kan være trygge på at de er beskyttet mot selv de mest sofistikerte cybertruslene, slik at de kan fokusere på kjernevirksomheten og betjene virksomhetene de fører tilsyn med», sier Wilfredo Santiago, SVP, response operations center, hos Blackpoint.

Om Blackpoint Cyber

Blackpoint Cyber er drevet av ideen om at alle organisasjoner skal ha tilgang til cybersikkerhetsfunksjoner på nasjonalstatnivå. Gjennom sitt nettverk av partnere bringer selskapet en strømlinjeformet sikkerhetsstabel, proprietær MDR-teknologi og ekspertisen til analytikere i verdensklasse til bedrifter over hele verden. Blackpoint ble grunnlagt i 2014 av tidligere sikkerhets- og etterretningseksperter fra forsvarsdepartementet, og bruker hardt kjempet kunnskap om angriperhåndverk for å tilby en SOC-as-a-Service-plattform som er uten sidestykke. Blackpoint er forpliktet til å styrke MSP-er og gjør det mulig for partnerne å skalere og vokse gjennom sterk sikkerhet som vinner den urettferdige kampen mot nettrusler.

Om Absec

Bli med nå!