liongard protection shield configuration change response and detectionfeilkonfigurasjoner av cybersikkerhet

liongard protection shield configuration change response and detection’feilkonfigurasjoner av cybersikkerhet

Feilkonfigurasjoner av cybersikkerhet

Introduksjon av feilkonfigurasjoner av cybersikkerhet

Feilkonfigurasjoner av cybersikkerhet i dagens raskt utviklende digitale landskap ruver trusselen om cyberangrep stort over bedrifter av alle størrelser. Når vi navigerer i en stadig mer sammenkoblet verden, er det en kritisk faktor som bidrar til Cybersikkerhetsrisikoer blir ofte oversett: feilkonfigurasjoner. Ifølge nyere bransje rapporter, er en alarmerende 80% av datainnbrudd forårsaket av feilkonfigurasjoner, noe som etterlater bedrifter sårbare og utsatt for cybertrusler.

I dette blogginnlegget fordyper vi betydningen av å redusere cyberrisiko forårsaket av feilkonfigurasjoner og hvordan vi kan tilby deg en omfattende cybersikkerhetsstabel, inkludert spillendring.  Liongard Configuration Change Detection and Response (CCDR)-løsning.

 

Feilkonfigurasjonsepidemien

Feilkonfigurasjoner representerer en stille trussel mot en virksomhets cybersikkerhet. Om det er dårlig konfigurerte brannmurer, tilgangskontrollinnstillinger eller feil oppdaterte systemer, disse tilsynelatende uskyldige feil kan få katastrofale konsekvenser. Å Arbeide med en profesjonell administrert IT tjenesteleverandør som ABSEC kan bidra til å beskytte deg, men med volumet av trusler og omfanget av risiko involvert, ingen manuelle prosesser kan holde tritt. Databrudd, ransomware-angrep og service forstyrrelser er ofte de uheldige resultatene av ureviderte endringer og feilkonfigurasjoner.

 

Oppsiktsvekkende statistikk for feilkonfigurasjoner av cybersikkerhet

80 % av rapporterte datainnbrudd tilskrives menneskelige feil og feilkonfigurasjoner. (IBM Sikkerhet)

I gjennomsnitt tar det selskaper 280 dager å identifisere og inneholde et datainnbrudd forårsaket av

feilkonfigurasjoner. (Forrester)

Feilkonfigurasjoner av cybersikkerhet har kostet bedrifter anslagsvis 5 billioner dollar globalt. (Accenture)

 

ABSECs rolle i feilkonfigurasjoner av cybersikkerhet

Ettersom cybersikkerhetstrusler fortsetter å utvikle seg, spiller ABSEC en sentral rolle i å beskytte din forretning. Vi tilbyr en omfattende cybersikkerhetsstabel, som har blitt en nødvendighet i stedet for et alternativ for enhver anerkjent leverandør. Dagene med bare å administrere infrastruktur uten å ta den aktive rollen innen sikkerhet er for lengst borte. Med hastigheten som sikkerhetsoperasjoner må reagere på og reagerer, vi utnytter automatisering som Liongard for å gi kontinuerlig overvåking og handlingsbar intelligens i stedet for å bruke tid på å samle inn og vurdere data manuelt. Vi har evnen til å diagnostisere og reagere raskt på endringer med riktig kontekst, enten introdusert av en tredjepart, Trusted Insider, eller trusselaktør.

 

Demonstrere due diligence og forsvarlighet

Etter hvert som cyberrisikoen fortsetter å eskalere, begynner cyberforsikringsleverandører å legge merke til behovet for å ha kontinuerlig overvåking. Derfor må vi være i stand til å svare på den økende etterspørselen etter bevis på at vi distribuerer og vedlikeholder de riktige løsningene for deg. Ved å ha en CCDR som en del av vår omfattende cybersikkerhetsstabel forbedrer vi ikke bare tjenestetilbudene dine, men kan være din pålitelige partner når det gjelder å levere bevis for samsvarsrevisjoner og forsvarlighet i hendelsen av kravet. CCDR gjør oss i stand til å være en aktiv partner i virksomhetens vekst og suksess..

 

Forstå Liongard Configuration Change Detection and Response

CCDR, som er i forkant av banebrytende cybersikkerhetsløsninger, er en game-changer for administrasjon av IT. Dette kraftige verktøyet gir oss mulighet til raskt å oppdage og reagere på konfigurasjonsendringer på tvers av moderne IT-miljøer. Liongard Ranks Number 208 on Fastest-Growing Company in North America on the 2023 Deloitte Technology Fast 500™

 

Fordeler med CCDR

Kontinuerlig risikobevissthet: CCDR gir umiddelbar innsyn i konfigurasjonsendringer på tvers av IT-miljø. For å holde deg i forkant av forstyrrelser, identifiser sårbarheter og reager proaktivt på potensielle trusler.

Forsterket cybersikkerhet: Beskytt organisasjonen mot uautoriserte endringer og potensiell sikkerhet Brudd. CCDR overvåker og varsler deg aktivt om eventuelle uventede hull, slik at du kan styrke forsvar og minimere risikoen for cyberangrep.

Forskriftsmessig samsvar og revisjoner gjort enkelt: Det kan være utfordrende å navigere i bransjeforskrifter. CCDRs omfattende tidslinjehistorikk og rapporteringsfunksjoner gir det nødvendige beviset for samsvar og revisjoner.

Proaktiv hendelsesløsning: Ta tak i mindre problemer før de eskalerer til store problemer. CCDRs proaktive tilnærming sikrer at IT-teamet ditt kan løse potensielle hodepiner raskt og effektivt.

Integrert sikkerhetsautomatisering: Automatiser overvåkingen av cybersikkerhetsstilling, som inkluderer vurdere om de andre sikkerhetsverktøyene er fullstendig distribuert og riktig konfigurert. Denne automatisering sikrer integritet og kontinuerlig overvåking for konfigurasjonsendringer, legger til og fjerning.

Konklusjon feilkonfigurasjoner av cybersikkerhet

Betydningen av å redusere risiko forårsaket av feilkonfigurasjoner kan ikke overvurderes. Bedrifter må styrke sin cybersikkerhetsstabel med effektive verktøy og partnere som gjør dem i stand til å oppnå den tryggheten de fortjener. Sammen med CCDR spiller vi en viktig rolle i dette arbeidet, og muliggjør deg for å forbedre cybersikkerhetsforsvaret ditt og hjelpe deg med å være årvåken.

 

Er du klar til å fremme cybersikkerhetsbeskyttelsen din?

Kontakt oss i dag for å lære mer om hvordan CCDR kan styrke din Cybersecurity stack og hjelpe deg å holde deg et skritt foran cyber risiko.

Ta kontakt