En av Blackpoints MSP-partnere, CisCom Solutions, opplevde et sluttklientangrep i april. Gjennom Blackpoints dype integrasjon med SentinelOne kunne vår 24/7 MDR og SOC avdekke Cobalt Strike BEACON og stoppe den ondsinnede C2-serveren innen 15 minutter.

Styrk sikkerhetsstakken med strømlinjeformede integrasjoner som utfyller hverandre. Blackpoints integrasjoner gjør det mulig for oss å bringe 24/7 administrert deteksjon og respons på dine andre sikkerhetsløsninger. Last ned casestudien for å lese den tekniske analysen av dette forpurrede angrepet.

Blackpoint Cyber og SentinelOne Stopper Ondsinnet C2 Server.
Blackpoint Cyber og SentinelOne Stopper Ondsinnet C2 Server.

Få fart på sikkerhetsstrategien

Forbedre din generelle holdning og øk driftseffektiviteten gjennom kraften i integrasjoner. Blackpoints strømlinjeformede økosystem jobber sammen med andre cyberledere i samfunnet, og fyller eventuelle hull i trusseljakt, etterforskning eller respons ved å legge til 24/7 deteksjon og respons.

  • Integrerer med SentinelOne, Cylance, Malwarebytes, Cisco Meraki, ConnectWise Manage, Bitdefender og mer.
  • Effektiviser økosystemet for cybersikkerhet for fullstendig administrert beskyttelse.
  • Optimaliser varsler og metadata med 24/7 deteksjon og respons.
  • Stol på vårt erfarne team av sikkerhetseksperter for å handle på dine vegne.

Trives, ikke overleve, i trussellandskapet

Vårt cybersikkerhetsøkosystem i verdensklasse er designet for å betjene våre kunder ved å fullføre det harde arbeidet for deg. Få deteksjon- og responstjenesten din installert og beskytt bedriften din på mindre enn én dag.