WatchGuard Unified Security Platform

WatchGuards Unified Security Platform

WatchGuards Unified Security Platform er designet for å støtte både administrerte sikkerhetstjenester og selvadministrerte distribusjoner. Denne plattformen forenkler, styrker og automatiserer sikkerhet, og er tilpasset dagens tjenesteleveringsmodeller. Den erstatter den utdaterte lappverkssikkerhetstilnærmingen, noe som reduserer administrasjonsbyrden og øker beskyttelsen mot nåværende og fremtidige trusler.

Nylig har WatchGuard kjøpt CyGlass, en ledende leverandør av sky- og nettverkssentrerte trusseldeteksjons- og responsløsninger. CyGlass-teknologien vil bli en del av WatchGuards USP, og vil levere AI-basert deteksjon av nettverksanomalier med en fremtidig Network Detection and Response (NDR)-tjeneste. Dette vil akselerere Open eXtended detection and response (XDR)-funksjonaliteter innen WatchGuard ThreatSync. CyGlass’ teknologi kombinerer avansert AI-drevet funksjonalitet med brukervennlighet og enkelhet som slanke IT- og sikkerhetsteam trenger. Dette gjør at teamene kan bekjempe indikatorer for cyberangrep i nettverkstrafikken deres, identifisere skurkeaktiva og raskt overflate potensielle trusler.

De fem plattformelementene i WatchGuards Unified Security Platform kommer sammen for å heve og harmonisere sikkerhetsleveringsopplevelsen. Plattformen er bygget fra bunnen av for å muliggjøre effektive, kraftige sikkerhetstjenester med økt skala og hastighet, samtidig som det oppnås operasjonell effektivitet.

Viktigste funksjonene i WatchGuards Unified Security Platform:

  • Omfattende Sikkerhet: En komplett portefølje av endepunkt, multifaktorautentisering og nettverkssikkerhetsprodukter og -tjenester for å beskytte miljøer, brukere og enheter.
  • Operasjonell Justering: Forenklede forretningsoperasjoner med direkte API-tilgang, et rikt økosystem av integrasjoner ut av boksen og verktøy for rask, effektiv implementering.
  • Automatisering: WatchGuard’s Automation Core™️ bringer forenkling og skala til alle aspekter av sikkerhetsforbruk, levering og styring.
  • Klarhet & Kontroll: Sentralisert sikkerhetsadministrasjon, synlighet og avansert rapportering via WatchGuard Cloud™️.
  • Delt Kunnskap: En fullt integrert plattform for å adoptere en null tillit sikkerhetsposisjon via WatchGuard’s Identity Framework og distribuere en sann XDR-basert tilnærming til trusseldeteksjon og retting via ThreatSync™️.

Denne komplette visjonen sikrer at du får den beste sikkerheten, uansett hvordan du velger å distribuere den. Hold deg i forkant av cybermotstanderne med WatchGuard sikkerhetsplattform og MDR-teknologi i nasjonalstatsklasse. Absecs erfarne analytikere oppdager hva andre går glipp av og iverksetter umiddelbare tiltak for å sikre miljøet ditt. Les mer