Absec: Din SMB-partner for toppmoderne cybersikkerhet

Beskytt bedriften din mot avanserte trusler med vår raske respons

 

Absec tilbyr en rekke administrerte sikkerhetstjenester, inkludert 24/7 SOC, Cyberbevissthet Opplæring, og komplett sikkerhet. Vi er her for å hjelpe deg med å navigere i det komplekse landskapet av cybersikkerhet, slik at du kan fokusere på det du gjør best – å drive bedriften din.

GRATIS RISIKO RAPPORTGRATIS RISIKORAPPORT AV CYBERANGREP

Cloud Response: Din løsning for skybasert cybersikkerhet

I dagens digitale landskap er skybaserte tjenester en integrert del av mange bedrifters operasjoner. Men med denne bekvemmeligheten kommer også nye sikkerhetsutfordringer. Det er her Absec’s Cloud Response kommer inn.

Cloud Response er en del av vårt partnerskap med Blackpoint Cyber, og gir deg beskyttelse mot identitetsbaserte angrep i Microsoft 365 og Google Workspace. Med vår nye funksjon, Identity Response for Azure AD, kan vi oppdage mistenkelige innlogginger fra Azure SSO-kontoer og gi deg varsler som avslører hvilken tjeneste som ble logget inn på, enten det er en Microsoft-tjeneste, en tredjepartstjeneste, eller en ondsinnet applikasjon opprettet av en angriper.

Vår 24/7 SOC kan svare på ondsinnede bruk av en Azure SSO-konto ved å deaktivere kontoen og sikre miljøet. I tillegg gir Identity Response for Azure AD oss muligheten til å gi våre partnere kritisk kontekst om omfanget av et angrep, slik at du er bedre rustet til å vurdere skaden.

Med Cloud Response får du mer enn bare beskyttelse – du får ro i sinnet som kommer med å vite at din bedrifts skytjenester er sikret mot dagens trusler. Kontakt oss i dag for å lære mer om hvordan Cloud Response kan hjelpe din bedrift.

Absec: Din partner for moderne cybersikkerhet og rask respons på trusler

Få bedre cybersikkerhet med Absec, markedets raskeste hacker-deteksjon & respons. Løs utfordringene med din bedrifts cybersikkerhet med riktige løsninger fra Absec. Vi tilbyr moderne tjenester innen cybersikkerhet, og hjelper deg med å sikre bedriften din i henhold til regulatoriske krav og trusselbildet.

Absec: Fyller gapet for dedikert IT-sikkerhet i din bedrifts strategi

Ofte har IT-personellet sitt fokus på generell IT, mindre på cybersikkerhet. Din bedrift har kanskje ingen dedikert IT-sikkerhetsansvarlig, som kan se på det strategiske og operasjonelle, i en sammenheng med bedriftens forretningsstrategi. Det er her Absec kommer inn.

Absec: Skreddersydde sikkerhetsløsninger for din bedrifts unike behov

Vi er spesialister på sikkerhetsløsninger for små og mellomstore bedrifter, og vi tilbyr skreddersydde løsninger som passer din bedrifts behov og budsjett. Kontakt oss i dag for en gratis risikorapport av cyberangrep, og la oss hjelpe deg med å få bedre cybersikkerhet.

Styrk din bedrifts cybersikkerhet: Praktiske tiltak for små og mellomstore bedrifter

Små og mellomstore bedrifter er ofte sårbare for cyberangrep fordi de noen ganger mangler ressursene til å beskytte seg effektivt. Men det er flere tiltak du kan ta for å få bedre cybersikkerhet til bedriften din mot cybertrusler.

Her er noen anbefalinger fra ledende organisasjoner innen cybersikkerhet:

Tren dine ansatte: Ansatte kan gjøre bedriften din sårbar for et angrep. Det er viktig å trene dem i hvordan de kan identifisere og unngå phishing-e-poster og andre cybertrusler.

Utfør risikovurdering: Evaluer potensielle risikoer som kan kompromittere sikkerheten til selskapets nettverk, systemer og informasjon.

Installer antivirusprogramvare: Sørg for at alle datamaskiner og enheter i bedriften har oppdatert antivirusprogramvare installert.

Patch administrasjon: Sørg for at all programvare på datamaskiner og enheter i bedriften holdes oppdatert med de nyeste sikkerhetsoppdateringene.

Sikkerhetskopier filene dine regelmessig: Sørg for å ta regelmessige sikkerhetskopier av viktige filer og data.

Disse tiltakene vil hjelpe deg med å beskytte bedriften din mot cybertrusler. Det er viktig å huske på at cybersikkerhet er en kontinuerlig prosess som krever oppmerksomhet og innsats for å holde tritt med utviklingen av trusler.

Vi valgte ABSEC for vår administrerte sikkerhet fordi vi innså at vi ikke hadde den nødvendige kompetansen eller tiden til å håndtere sikkerheten selv. Fra det øyeblikket vi overlot all sikkerhet til ABSEC, har vi vært ekstremt fornøyde. Deres ekspertise og dedikasjon har gitt oss ro i sinnet, og vi kan nå fokusere på vår kjernevirksomhet, vel vitende om at vår sikkerhet er i de beste hender. I tillegg mottar vi en enkel oversikt hver morgen på angrep som er blitt stoppet om natten. Dette gir oss en klar forståelse av hvordan ABSEC beskytter oss mot trusler.

Frans H.

Daglig leder, SMB

TJENESTER

Vi tilbyr moderne tjenester innen

24/7 Security Operation Center for Nettverk, Wi-Fi, IAM/MFA & Endpoint Sikkerhet

Automatisering av nettverket erstatter manuelle oppgaver med forutsigbare, repeterbare nettverksendringer. Automatisering øker IT-produktiviteten og akselererer tjenesteleveransen, slik at du kan fokusere på strategiske muligheter som driver forretningsvekst.

Spesialbygd, 24/7 Managed Detection & Response-teknologi gjør det harde arbeidet i sanntid.

Designet med MDR-mål og arbeidsflyter i tankene, bygde vi økosystemet for å oppdage sikkerhetsbrudd raskere enn noen annen løsning på markedet. Ved å utnytte metadata rundt mistenkelige hendelser, hackerhåndverk og ekstern privilegert aktivitet, tar vi ut motstanderne dine før de kan se oss komme.

Sikkerhet, Bevissthetstrening & Phishing Simulering

Enkelt oppsett, hurtigstart, enkel administrasjon.

Bygget for å forenkle effektiv Human Risk Management (HRM). Finn ut hva brukerne våre har å si om  brukervennlighet og brukervennlighet.

Innovative funksjoner, avansert rapportering

Opplæringsmoduler, simulert phishing-verktøy, risikorapportering og andre viktige funksjoner.

Stol på kraften til ekte MDR og 24/7 SOC for å forsvare hybride og skybaserte miljøer

Aktiv respons gjort på dine vegne

Med Cloud Response utvides administrerte deteksjons- og responstjeneste (MDR) og 24/7 sikkerhetsoperasjonssenter (SOC) for å støtte hybrid- og skymiljøene, og minimerer angrepsoverflaten slik at du kan drive virksomheten din trygt. For øyeblikket støtter Cloud Response Microsofts 365-tjeneste, inkludert Azure Active Directory (AD), Exchange og SharePoint.

Hypereffektiv logging møter robust cyber-sikkerhet. LogIC er fremtiden for samsvar

Intelligent Logging. Integrert samsvar.

Få tilpasset cyberforsikring for din forretningsdrift og beskytte dine kunder

Cyberansvarsforsikring – en del av SOC & MDR

Portefølje av kraftige tjenester for den sikkerhetsbevisste bedrift – våre mest verdifulle kunder. Sammen med Blackpoints ekte 24/7 MDR-løsning får du en en-to knockout-kombinasjon: ekte sikkerhet og effektiv cyberforsikring. Sammen lever vi for å kjempe en annen dag.

Vi er her for å hjelpe!

2 + 14 =

Kontor

Parkveien 39 B

0258 Oslo

Åpningtider

M-F: 8 – 16
L-S: Stengt