Jobbsøkere

Jobbmuligheter

Jobber

Vi ønsker å høre fra dyktige og motiverte kandidater som har interesse for salg eller teknisk kompetanse innen nettverk og sikkerhet. Kandidater kan sende åpne søknader til oss, og vi vil vurdere dem for relevante stillinger.

Vår filosofi om fleksibelt arbeid

Absec omfavner en fleksibel arbeidsfilosofi. De fleste av våre ansatte har valget mellom å jobbe fra kontoret eller hjemme, eller en kombinasjon av de to. Vi bygger en arbeidsstyrke av fantastiske, mangfoldige teammedlemmer og en fleksibel kultur bygget på tillit, samarbeid og tilhørighet.

Vi vil være der hvert trinn på veien

Vi er glade for at du vurderer jobbmuligheter for å bli en del av Absec.no-teamet. Vår målsetning er å tilby proaktive, skreddersydde, moderne og kostnadseffektive sikkerhetsløsninger som gir trygghet og beskyttelse. Vi overvåker kontinuerlig for å stoppe angrep og sørger for at våre kunder alltid har en høy sikkerhetsstilling.

For kandidater som ønsker å bli en del av vårt team, ønsker Absec.no å sørge for støtte og opplæring. Vi vil at alle våre medarbeidere skal lykkes i sine roller. Vår jobbprosess for åpne søknader består av fire trinn:

jobbmuligheter
1

Snakk med oss

Send oss din åpne søknad via e-post til hr@absec.no eller via kontaktskjema Fortell oss om din bakgrunn, interesser og hvorfor du ønsker å bli en del av Absec.no-teamet.

Vi vil gjerne høre om dine ferdigheter, erfaringer og hva som motiverer deg.

2

Forberede

Når vi mottar søknaden din, vil vi vurdere den nøye. Hvis vi ser potensial, vil vi kontakte deg for å avtale et møte.

Forbered deg ved å lese deg opp på Absec.no’s verdier, visjon og de spesifikke stillingene du er interessert i.

3

Intervju

Vi vil invitere deg til et intervju, enten personlig eller via videokonferanse. Dette er en mulighet for oss å bli bedre kjent med deg og for deg å stille spørsmål om Absec.no.

Vær forberedt på å diskutere dine ferdigheter, tidligere erfaringer og hvordan du kan bidra til vårt team.

4

Bli ansatt

Hvis alt går bra, vil vi tilby deg en stilling hos Absec.no. Velkommen til teamet!

Vi vil sørge for at du får nødvendig opplæring og støtte for å lykkes i din rolle.

Simple

Øk dine jobbmuligheter. Få en GRATIS e-bok om hvordan du kan forberede deg til ethvert intervju

Kontor

Karl Johansgate 16, 0154 Oslo

Kontakt oss