Om AbSec

AbSec er en norsk leverandør av cyber sikkerhetstjenester. Vi hjelper bedrifter, myndigheter og utdanningsinstitusjoner med å planlegge, bygge og drive vellykkede sikkerhetsprogrammer gjennom den rette kombinasjonen av produkter, tjenester og løsninger.

Tjenester

Vi tilbyr

Våre tjenester basere seg på anerkjente partnere med kvalitetsprodukter, erfarne, sertifiserte og kompetente konsulenter. Du vil som vår kunde få topp oppmerksomhet og kvalitetstjenester.

Ideen bak etablering, er ønsket om å levere tjenester som er tilpasset et marked for små- og mellomstore bedrifter, der de har 1-3 IT-personer, men ingen eller liten tid for dedikert personell på IT-sikkerhet. Vi ønsker å tilby disse bedriftene en profesjonell sikkerhetstjener, slik at IT og resten av bedriften kan konsentrer seg om kjernevirksomhet.

Om AbSec

Rune Harden

Han har siden oppstarten av Watchguard i 1996, en av de lengste fartstidene på Watchguard teknisk løsningssalg og teknisk installasjon og oppsett. Har erfaring fra kjente leverandører som Check point, Cisco, F5 Networks (årets salg nordic), Trend Micro, ForcePoinf (tidl. Websense), med fler. Dekker løsninger for alle typer av bransjer og størrelser på kunder.

Han kan også utføre andre tekniske oppgaver, bl.a. er han oppdatert på ISO 27001 ISMS, risiko- og sårbarhetsanalyse, penetrasjonstesting, sikkerhetsgjennomgang og rådgiving.

Andre kjennetegn er innovatør, forretnings-utvikler og grunder med bred teknisk bakgrunn, med spesialfelt innenfor informasjonssikkerhet og cybersikkerhet.

Vil du ha en uforpliktende samtale?

Send meg gjerne en e-post.

Og en dedikert entusiast med lang erfaring innenfor cybersikkerhet, som vet å sette kunden i sentrum, alltid med mål om å bedre kundens sikkerhetsstandard. Jeg benytter alle tilgjengelige verktøy for å nå målene om 100% beskyttelse og 0% tap.

Referanse

Tilbakemelding

Vi har levert sikkerhetssystemer for flere norske ledende bedrifter innenfor produksjon av datateknologi, IT-selskaper, varehandelen og shipping. Her er tilbakemelding fra èn av de.

Etter mange år i bransjen ba denne klienten oss om å hjelpe til med å overgang til nyeste teknologi, til forsvar mot de mest avanserte cybertrusler. Fra våre første samtaler til nå har vårt partnerskap ikke bare guidet dem vellykket inn i ny teknologi, mens også vært rådgiver og bidratt med kontinuerlig analyse av cyberrisiko.

Jeg er en fan av Absec. Jeg har vært kunde i mer en 4 år og har aldri vurdert noen annen løsning da vi bestemte oss for å modernisere informasjonssikkerheten.

Sveinung Hveding

IT manager, Sea-Cargo AS