Om Absec

Ledende i Cybersikkerhet med en Visjon for Fremtiden

AbSec er mer enn bare en Managed Service Provider (MSP); vi er din tillit til cybersikkerhet. Vår visjon og ekspertise er å beskytte bedrifter med skreddersydde løsninger, slik at du kan konsentrere deg om kjernevirksomheten din. Vi tilbyr SaaS 24/7 SOC-drevet MDR med markedets raskeste respons, samt opplæring og trening i bevissthet på cybersikkerhet for alle ansatte.

Med et team av erfarne og sertifiserte IT-profesjonelle er vi dedikert til å beskytte din virksomhet. Vi integrerer og tilpasser løsninger for kunder som allerede har andre løsninger som Microsoft 365, Azure og Google Workspace. Vårt fokus er å la deg konsentrere deg om kjernevirksomheten din, mens vi tar hånd om IT-infrastrukturen og sikkerheten.

Spar penger og nyt påliteligheten av å ha din egen IT- og sikkerhetssjef med AbSec. Velkommen til en verden hvor sikkerhet er vår prioritet – “Vår Visjon og Ekspertise.” Snakk med oss i dag! “Vi tilbyr sikkerhetstjenester til små og mellomstore virksomheter. Med vår 24/7 SOC og offensive kapasiteter, er vi klare til å vinne den urettferdige kampen!

Snakk med oss!

Tjenester

Vår visjon og ekspertise

Nettverk og Generell IT: Avgjørende for Små Bedrifter

I dagens teknologidrevne verden er nettverk og generell IT avgjørende for bedrifters suksess. Som en liten bedriftseier vet du hvor viktig det er å ha et pålitelig og sikkert nettverk for å drive virksomheten din. Men du er også klar over hvor kostbart og tidkrevende det kan være å håndtere IT selv. Derfor trenger du AbSec – din ultimate MSP-partner for IT og sikkerhet.

Hvorfor Små Bedrifter Bør Velge Oss

Vi tilbyr sikkerhetstjenester til små og mellomstore virksomheter. Med vår 24/7 SOC og offensive kapasiteter, er vi klare til å vinne den urettferdige kampen! Vi forstår at små bedrifter har begrensede ressurser, og at et vellykket angrep kan være ødeleggende. Derfor har vi investert i de siste teknologiene og de dyktigste trusseljegerne for å gi våre kunder den beste beskyttelsen. Ved å velge oss, kan små bedrifter være trygge på at deres verdier og omdømme er beskyttet, slik at de kan fokusere på å vokse og utvikle virksomheten sin. Det er en investering i deres fremtidige suksess og trygghet.

Cybersikkerhet: Tiden er den Kritiske Faktoren

I dagens digitale landskap er tiden avgjørende. Våre motstandere, målrettet og høyt kompetente, har ett mål: å bryte seg inn hos bedrifter. De behersker de nyeste teknikkene og ferdighetene, inkludert kodespråket RUST og hacker-Tradecraft. På få minutter kan de ha brutt seg inn i din bedrift. Ikke minst foregår 90 % av angrepene om natten. Er din bedrift rustet mot disse profesjonelle hackerne?

Vårt Mål og Fokus – Offensiv Tilnærming

Vi er dedikert til å hjelpe deg i denne urettferdige kampen! Gjennom vår partner leverer vi markedets raskeste respons på malware og hackerangrep fra vårt 24/7 SOC. Vi stopper angrep i sin begynnelse, levert av kompetente og erfarne sikkerhetsoperatører.

om absec webinar cybersikkerhet

Fra Vår SOC Leverer Vi Komplette Tjenester

  • Logging og etterlevelse av regulatoriske krav
  • Aktiv respons for skybaserte løsninger som Azure/Office365
  • Ansvarsforsikring for din bedrift
  • Gratis Sårbarhetsskanning

Ta en gratis sårbarhetsskanning i dag, og motta en rapport der vi går gjennom dine sårbarheter.

Anerkjente Partnere

Våre tjenester baserer seg på anerkjente partnere med kvalitetsprodukter. Våre erfarne, sertifiserte og kompetente konsulenter gir deg topp oppmerksomhet og kvalitetstjenester.

Registrer Deg for Dokumentet: Viktige Spørsmål ved Valg av SOC Leverandør

Referanse

Vår visjon og ekpertise for kunde

Vi har levert sikkerhetssystemer for flere norske ledende bedrifter innenfor produksjon av datateknologi, IT-selskaper, varehandelen og shipping. Her er tilbakemelding fra èn av de.

Etter mange år i bransjen ba denne klienten oss om å hjelpe til med å overgang til nyeste teknologi, til forsvar mot de mest avanserte cybertrusler. Fra våre første samtaler til nå har vårt partnerskap ikke bare guidet dem vellykket inn i ny teknologi, mens også vært rådgiver og bidratt med kontinuerlig analyse av cyberrisiko.

Min tillit til Absec har bare vokst gjennom de mer enn åtte årene jeg har vært kunde. Deres løsninger har vært en hjørnestein i vår prosess for å modernisere informasjonssikkerheten, og jeg har ikke sett meg tilbake siden vi tok det valget.

Sveinung Hveding

IT manager, Sea-Cargo AS