Om AbSec

“Velkommen til AbSec, din ultimate partner for IT og sikkerhet. Vi er mer enn bare en Managed Service Provider (MSP); vi er din tillit til cybersikkerhet. Vi leverer skreddersydde, komplette løsninger for bedrifter i alle størrelser i Stor-Oslo-området.

Vårt fokus er å la deg konsentrere deg om kjernevirksomheten din, mens vi tar hånd om IT-infrastrukturen og sikkerheten. Vi tilbyr SaaS 24/7 SOC drevet MDR med markedets raskeste respons, samt opplæring og trening i bevissthet på cybersikkerhet for alle ansatte. Vi tar hele jobben, så kan din bedrift konsentrere seg om kjerneoppgavene.

Med AbSec, får du tilgang til et team av erfarne og sertifiserte IT-profesjonelle som er dedikert til å beskytte din virksomhet. Vi integrerer og tilpasser løsninger for kunder som allerede har andre løsninger som Microsoft 365, Azure og Google Workspace. Vi hjelper med å sette de riktige policyene og sikkerhetsinnstillingene for å sikre at disse systemene er like sikre som resten av IT-infrastrukturen.

Spar penger og nyt påliteligheten av å ha din egen IT- og sikkerhetssjef med AbSec. Velkommen til en verden hvor sikkerhet er vår prioritet.”

Tjenester

Vi tilbyr

Nettverk og generell IT er avgjørende for bedrifter i dagens teknologidrevne verden.

Som en liten bedrift vet du hvor viktig det er å ha et pålitelig og sikkert nettverk for å drive virksomheten din. Men du vet også hvor kostbart og tidkrevende det kan være å håndtere IT selv. Derfor trenger du AbSec – din ultimate MSP-partner for IT og sikkerhet. AbSec tilbyr komplette løsninger for nettverk og generell IT, inkludert programvare, maskinvare, skytjenester og oppdateringer. AbSec tilbyr også robuste sikkerhetstjenester, inkludert brannmur, antivirus, backup og kryptering. Med AbSec kan du spare penger, få tilgang til ekspertise og nyt påliteligheten til et team av erfarne og sertifiserte IT-profesjonelle. Det er som å ha din egen IT- og sikkerhetssjef!

Små bedrifter bør velge oss fordi

Vi tilbyr de mest avanserte og effektive sikkerhetsløsningene på markedet. Vi forstår at små bedrifter har begrensede ressurser og at et vellykket angrep kan være ødeleggende. Derfor har vi investert i de siste teknologiene og de aller dyktigste trusseljegerne for å gi våre kunder den beste beskyttelsen. Ved å velge oss, kan små bedrifter være trygge på at deres verdier og omdømme er beskyttet, slik at de kan fokusere på å vokse og utvikle sin virksomhet. Det er en investering i deres fremtidige suksess og trygghet.

Etterleve myndighetskrav som GDPR

For små bedrifter kan det være en stor utfordring å etterleve myndighetskrav og sikkerhetsrammeverk og sette seg inn i abstrakt dokumentasjon. Det krever tid, ressurser og ekspertise som mange små bedrifter ikke har. Dette kan skape unødvendig stress og distraksjon fra kjernevirksomheten.

Her kommer AbSec inn i bildet. Vi tar hånd om disse utfordringene for deg. Vi holder systemene dine oppdaterte og sørger for at din bedrift etterlever alle myndighetskrav. Vi håndterer den komplekse og tidkrevende oppgaven med å navigere i sikkerhetslandskapet, slik at du kan fokusere på det du gjør best – å drive din bedrift.

Med AbSec ved din side, kan du være trygg på at sikkerheten til din bedrift er i de beste hender. Vi reduserer stresset og gir deg ro i sinnet du trenger for å vokse og trives i dagens digitale verden. Velg AbSec, velg trygghet.

 

Tiden er den kritiske faktoren!

Våre motstandere er målrettet og innehar høy kompetanse på å bryte seg inn hos bedrifter. De bruker det siste av teknikker og ferdigheter, som kodespråket RUST, samt hacker-Tradecraft, kan de løpet få minutter ha brutt seg inn i din bedrift, samt så vet vi at 90 % av angrepene foregår om natten. Hvor godt er din bedrift rustet mot disse profesjonelle hackerne?

Vårt eneste mål og fokus,

er at vi er dedikert til å hjelpe deg i denne urettferdige kampen! Via vår partner, så leverer vi markedets raskeste respons på malware og hacker-angrep fra 24/7- SOC, som stopper angrep i sin begynnelse, levert fra kompetente og erfarne sikkerhetsoperatører.

Vi skiller oss ut

fra automatiserte systemer som EDR, AI og ML, som alene slipper gjennom angrep. Ved å kombinere mennesker og teknologi, stoppes de mest avanserte angrep. Ofte kan ikke disse løsningene og de som overvåker dem, oppdage oppførselen og bevegelsene til hackere.

Fra vår SOC leverer vi

komplette tjenester som;

  • Logging og etterlevelse av regulatoriske krav
  • Aktiv respons for skybaserte løsninger som Azure/Office365
  • Samt er din bedrift dekket av ansvars-forsikring.

Gratis Sårbarhetsskanning

Ta en gratis sårbarhetsskanning i dag, så mottar du en rapport hvor vi går gjennom din sårbarheter.

Anerkjente Partnere

Våre tjenester basere seg på anerkjente partnere med kvalitetsprodukter, erfarne, sertifiserte og kompetente konsulenter. Du vil som vår kunde få topp oppmerksomhet og kvalitetstjenester.

Mangelvare på kompetanse og Cyberprofesjonelle

Å utdanne en cyberprofesjonell analytiker i hacker-tradecraft tar mange år, med erfaring i å lære seg ferdigheter og teknikker, i kampen hvor motstanderen er typisk nasjonalstats hackere med uendelig med ressurser bak seg.

Ideen bak etablering, er ønsket om å levere tjenester som er tilpasset et marked for bedrifter, der de har eget IT-personell, men mangler ressurser på IT-sikkerhet. Vi ønsker å tilby disse bedriftene profesjonelle sikkerhetstjenester, slik at IT og resten av bedriften kan konsentrer seg om sin kjernevirksomhet

Registrer deg å få tilsendt dokument "Viktige spørsmål ved valg av SOC leverandør"

Siden oppstarten av Watchguard i 1996, har vi hos AbSec hatt en av de lengste fartstidene innen teknisk forståelse, design og installasjon av Watchguard. Vi har teknisk kompetanse fra kjente leverandører som Check Point, Cisco, F5 Networks (årets tekniske partner i Norden), Trend Micro, ForcePoint (tidligere Websense), og mange flere. Vi tilbyr tekniske løsninger for alle typer bransjer og kundestørrelser.

I dagens trusselbilde krever sikkerhet mer enn bare reaktive tiltak. Det krever proaktive løsninger som samarbeider på tvers av enheter med intelligens og etterretning, alt i sanntid. Hos AbSec, har vi tekniske eksperter med kompetanse til å forstå de mest sofistikerte angrepene. Vi responderer i sanntid på trusler, noe som gir oss muligheten til å stoppe angrep FØR de lykkes.

Vi er også opptatt av å etablere sikre nettverk, med utgangspunkt i Zero Trust Network Architecture, hvor mennesker, maskiner og applikasjoner verifiseres før de gis tilgang. Vi støtter oss på sikkerhetsrammeverk som NIST og CIS for å sikre at vi følger beste praksis innen cybersikkerhet.

I tillegg til dette, integrerer og tilpasser vi løsninger for kunder som allerede har andre løsninger som Microsoft 365, Azure og Google Workspace. Vi hjelper med å sette de riktige policyene og sikkerhetsinnstillingene for å sikre at disse systemene er like sikre som resten av IT-infrastrukturen.

Vi tilbyr også SaaS 24/7 SOC drevet MDR med markedets raskeste respons. Vi tilbyr opplæring og trening i bevissthet på cybersikkerhet for alle ansatte. Vi tar hele jobben, så kan din bedrift konsentrere seg om kjerneoppgavene.

Vi forstår at den største kostnaden for ethvert selskap ikke bare er reparasjonen av IT-infrastrukturen etter et angrep, men også den tid og ressurser som går tapt i prosessen. Reparasjon av IT-infrastruktur kan ta måneder, til og med år, og er svært kostbar. Derfor er vår tilnærming fokusert på å forhindre disse angrepene i utgangspunktet.

Ved å velge AbSec, velger du en partner som er like engasjert i din sikkerhet som du er. Vi er her for å sikre at din virksomhet fortsetter å vokse uten bekymring for digitale trusler. Sammen kan vi gjøre en forskjell. Ta en uforpliktende samtale med oss, og la oss vise deg hvordan vi kan hjelpe.”

Referanse

Tilbakemelding

Vi har levert sikkerhetssystemer for flere norske ledende bedrifter innenfor produksjon av datateknologi, IT-selskaper, varehandelen og shipping. Her er tilbakemelding fra èn av de.

Etter mange år i bransjen ba denne klienten oss om å hjelpe til med å overgang til nyeste teknologi, til forsvar mot de mest avanserte cybertrusler. Fra våre første samtaler til nå har vårt partnerskap ikke bare guidet dem vellykket inn i ny teknologi, mens også vært rådgiver og bidratt med kontinuerlig analyse av cyberrisiko.

Jeg er en fan av Absec. Jeg har vært kunde i mer en 4 år og har aldri vurdert noen annen løsning da vi bestemte oss for å modernisere informasjonssikkerheten.

Sveinung Hveding

IT manager, Sea-Cargo AS

Verified by MonsterInsights