Watchguard

Ønsker dere en mer helhetlig dekning på en sikkerhetsløsning som dere vil operere på egenhånd, så er vår partner Watchguard Technologies et perfekt valg for små og mellomstore bedrifter.

For små og mellomstore bedrifter som er sikkerhetsbevisste og opptatt av økonomiske løsninger i hele levetiden, så er Watchguard et perfekt valg. AbSec har levert Watchguard-løsninger siden 1998 til kunder i Norge.

Dere kan kjøpe Watchguard gjennom AbSec, og få hjelp med informasjon og hvordan dere kan bruke produktet. Kunden installerer i hovedsak, med litt hjelp, produktet. Dere har selv ansvaret for produktet, holder det oppdatert og har hele ansvaret.

Dette er ikke en optimal løsning med tanke på sikkerheten, siden IT-avdelingen ikke vanligvis har dedikert personell som er blitt kurset opp og holder systemet vedlike. På denne måten kan det oppstå et sikkerhetsgap.

Watchguard

Watchguard leverer sikkerhet i fire hovedområder: 

Watchguard er de eneste som oppgir ytelsen ved aktivering av alle typer av inspeksjon og sikkerhetsfunksjoner, slik at du vet hvilken modell du skal velge.

Brannmur

Nettverk – brannmurer, appliancer, virtuelle og i Azure/AWS. Brannmuren er bygd opp etter «7 Kill Chain» metode, med manga lag. F.eks sammenlignet med Microsoft epost APT – så bruker bla Watchguard på Epost sikkerhet: ProofPoint, samt sjekk på brannmuren Bitdefender, Cylance og LastLine APT – noe som gjør den bedre på fange APT’er!

Sikker wifi

Sikker Wi-Fi

Wi-Fi – skybasert kontrollerer, enkelt oppsett med overlegen sikkerhet, eneste med IPS som beskytter.

Autentisering – multifaktor

MFA – zero trust og mikro-segmentering, eneste som sikrer PC/MAC pålogging, med single signering.

Endepunkt (PC) protection/antivirus

Endepunkt – velg mellom Protection, Detection og Response, samt DNS/URL-filter med fiskeopplæring!

Vi ønsker å være deres sikkerhetsleverandører (MSSP), hvor vi har fokus på å hindre angrep.

Dere må da kjøpe et sett av løsninger Absec, som vi har ansvaret for.

 

Ta kontakt for en uforpliktende samtale!