XDR: Et moderne sikkerhets-imperativ

Det er på tide å legge frakoblet sikkerhet bak seg

I våpenkappløpet om cybertrusler er enhetlig sikkerhet ved hjelp av XDR-teknologi (Extended Detection and Response) den sterkeste og mest omfattende måten å holde virksomheten trygg på.

Problemet med cybertrusselen

De siste årene har sett en meteorisk økning i antall nettverksmiljøer, brukere og enheter selskaper som trenger å administrasjone og beskyttelse. Hver av dem har et unikt sett med risikoer og sårbarheter som krever spesialiserte sikkerhetsløsninger.

Fragmentert sikkerhet: Umulig å oppnå beskyttelse

Dessverre, hvis du eller din MSP bruker en fragmentert samling av sikkerhetsprodukter fra flere leverandører, er det praktisk talt umulig å oppnå den typen intelligent, integrert og skalerbar beskyttelse dagens trussellandskap krever.

Lappeteppesikkerhet: Utdatert og utkonkurrert

Denne lappeteppetilnærmingen til sikkerhet er ikke bare utdatert, men den er også utkonkurrert av det økende raffinementet til moderne nettangrep og den kollektive kompleksiteten til de mange IT-domenene og trussel-vektorene som er i spill i dag.

Silosikkerhet: Fare for virksomheten

Silosikkerhet setter virksomheten din i fare. Det tvinger sikkerhetsløsninger til å operere uavhengig av hverandre, forårsaker bortkastet tid og ressurser, begrenser synligheten og svekker trusseldeteksjon og responseffektivitet. Heldigvis finnes det en bedre måte å oppnå omfattende ende-til-ende-beskyttelse på.

Gå inn i XDR-riket

XDR er løsningen du trenger. Den bruker og korrelerer data fra flere sikkerhetskomponenter for et mer nøyaktig og handlingsrettet bilde av hele sikkerhetsstillingen.

Effektiviser trusseloppdagelse og respons med XDR

Med XDR kan du minimere utfordringene forårsaket av synlighetsgap, varslingstretthet og bemanningsutfordringer, samtidig som du effektiviserer tidslinjer for trusseloppdagelse og muliggjør raske, automatiserte hendelsesrespons-handlinger.

Bedrifter skifter til XDR for å håndtere avanserte cybertrusler.

Det er ikke rart at så mange bedrifter dropper verden av frakoblet sikkerhet og skifter til XDR-riket. Resultatet er et kraftig, omfattende cybersikkerhetstilbud som er i stand til å håndtere dagens – og morgendagens avanserte cybertrusler.

“Etter å ha sjekket konkurrentene, valgte vi Absec fordi de tilbyr et komplett utvalg av rimelige og smarte XDR-cybersikkerhets-funksjoner som er enkle å bruke. De beskytter virksomheten mot eventuelle trusler, og det føles som å ha en 24/7 sikkerhetsassistent som beskytter oss mot malware og hackere.”

– Sveinung Hveding

Klar til å komme i gang?